Jutuõhtud Võluvõrus I- Andre

19. oktoobril kell 17.30 (uksed on avatud juba kell 17) kutsume Sind mõnusale jutu- ja jagamisringile!
Võrumaale on lähiaegadel sisse seadnud päris palju uusi, huvitavaid ja tegusaid inimesi. Meil on plaan neid järjest laiemalt tutvustama hakata.
Esimene on Andre, kes räägib enda kohta nii:
Minu nimi on Andre ja olen uus Võrumaa elanik. Enamus elust olen olnud ettevõtja, kuid viimased aastad olen aina rohkem rõhku pööranud iseendale ning ennast ümbritsevale maailmale. Läbi elukogemuste ja õppetundide olen uurinud nii süvakosmost iseendas kui ka universumi saladusi enda ümber. Läbi selle protsessi on minuni jõudnud aina rohkem inimesi kellega olen saanud neid kogemusi, teadmisi ja õppetunde jagada.
Siinkohal kutsungi kõiki neljapäevaõhtusele teeõhtule, et kohtuda huvitavate inimestega ning saan tutvustada ennast ja seda, millega saan toeks ja abiks ka siinsele kogukonnale olla. Arutame mõtteid nii elust kui sellest, et milliseid koosloomisi võiksime ette võtta.
Oled südamest oodatud!
Osalustasu annetuslik.
Oma tulekust saab meile teada anda info@voluvoru.eu või tel 5853 1062