Praktilist astroloogiat tutvustav töötuba

16. oktoober 2024 kell 17.30
Astroloogia on palju enamat kui ebamäärased päikesemärkide horoskoobid või tulevikuennustused.
Igal inimesel on oma unikaalne sünnikaart, mis peidab endas sügavat teadmist Sinu elu kohta – millised on Sinu anded, kuidas leida tõelist rahulolu, millised väljakutsed võivad Su teele tulla ja kuidas neist edukalt üle saada.
Tutvustusõhtul saad esmase ülevaate astroloogiast ning oma sünnikaardi tõlgendamisest – see on palju lihtsam, kui esialgu tundub.
Minu lähenemine rõhutab sügavat psühholoogilist ja spirituaalset dimensiooni, aidates Sul avastada oma eluteed ning suunata seda suurema teadlikkusega.
Räägime ka sellest, kuidas sünnikaart saab aidata Sul leida Sulle sobivaim elukutse, mõista Sinu hinge eesmärk või leida ideaalne elukoht geograafilise astroloogia abil.
Kui tunned, et soovid minna veelgi sügavamale, on Sul peagi võimalik osaleda töötubades, kus juhendan Sind samm- sammult Sinu sünnikaardist Sulle olulisi vastuseid leidma.
Astroloogiast räägib Katherine Kappa- rahvusvaheliselt sertifitseeritud intuitiivne astroloog ja nõid, kes pärast pikki maailmarännaku aastaid pani juured maha sügaval Võrumaa metsades. Katherine jagab oma teadmisi üle maailma läbi interneti avaruste ning tõlgendab inimestele nende eluteed personaalsetel konsultatsioonidel (virtuaalselt).
Osalustasu 30 eurot (saab tasuda kohapeal)
Palun registreeri kindlasti oma tulek tel 5853 1062 või info@voluvoru.e